Egy vagyok a 10 000-ből

10 000 EMBERT KERESEK, AKI MINŐSÉGI EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÁST AKAR DÉL-SZLOVÁKIÁBAN

A 48-as szám alatt indulok a választásokon. Azért választottam, mert számomra a FORRADALMAT jelképezi, s úgy vélem, a forradalom az, amire a dél-szlovákiai egészségügyben a leginkább szükség van. Az 1848-as forradalom a magyar történelem egyik legjelentősebb eseménye volt. Az abszolutizmus, a feudalizmus és a birodalmi centralizmus elleni harc szimbóluma, s egyben a szabadságért, a haladásért és a demokratikus államért való küzdelemé. A függetlenségért folytatott harc 1848-ban a magyar nemzeti szabadság szimbólumává vált. Azt akarom, hogy 2020 a VÁLTOZÁS éve legyen számunkra.

A dél-szlovákiai régió régóta el van hanyagolva. Az egészségügyi ellátás minősége és hozzáférhetősége itt a legrosszabb egész Szlovákiában. Dühítő számomra az egészségügy állapota, az orvoshiány, a modern orvosi műszerekre szánt befektetés eltékozlás. Dühít, hogy a képzett szakemberek kezét megköti a hozzá nem értő kormány, hogy a kórházak el vannak adósodva, s míg az egészségügyi biztosítók menedzserei a bevételen osztozkodnak, a kórházak betegei rosszabb kosztot kapnak, mint az elítéltek a börtönben. Hogy hónapokat kell várni a kivizsgálásra, nem beszélve az egészségügyi beavatkozásokról és a műtétekről. Hogy az emberek korai elhalálozása elkerülhető lenne, ám a biztosítókat csak az érdekli, hogy megtömhessék a zsebeiket.

Haragom egyben a legnagyobb hajtóerőm is ebben a kampányban. Az általam kidolgozott program változásokra épül, amelyek forradalmi emelkedést hoznak az életminőség területén Dél-Szlovákiában. Ennek megvalósításához azonban 10 000 szavazatra van szükségem. Képtelenségnek tűnik? Nem az! Elég, ha önök közül csak 1000-en beszélnek a családtagjaikkal, barátaikkal, kollégáikkal és ismerőseikkel. Beszélgessenek a közelgő választásokról, a magyar közösség számára létfontosságú változásokról. Arról, hogy mindannyiunknak szüksége van jól működő egészségügyre.

Beszéljenek arról, hogy ha nem élnek szavazójogukkal, és másokra hagyják ezt a fontos döntést, akkor hamarosan a valóságban is szembesülhetnek azzal, amit a legújabb felmérések jósolnak: ismét az a párt fog nyerni, amely már 12 éve hatalmon van, s amelynek köszönhetően 12 éve nem történt változás az egészségügy területén, de a második befutó, az extrémisták pártja sem tartogat számunkra semmi jót. Nem élni a szavazójoggal a legrosszabb választás! Mindig van más, jobb lehetőség!
Ha igazi változást akar, győzze meg az önt körülvevő embereket is! A Magyar Közösségi Összefogás pártja karnyújtásnyira van a parlamenttől. Van esély a sikerre, csak 10 000 ember kell hozzá, aki a változást és a minőségi egészségügyi ellátást választja Dél-Szlovákiában. Olvassa el az egészségügyi programomat és tegyünk EGYÜTT A VÁLTOZÁSÉRT!

Hírlevél

Adja meg az e-mail címét, hogy a kampányunk során informálhassam önt terveinkről és tevékenységünkről. Ne maradjon le a blogomról sem! E-mailben értesítem önt az új írásaim megjelenéséről, mellékelve a blog linkjét, hogy továbbíthassa az ismerőseinek is. Előre is köszönöm, hogy bizalmat szavaz nekem és a választásokon a 48-as számot karikázza.